top of page
senja_groove_12.jpg

Velkommen på Verksted

 

Groove tilbyr et rytmisk verksted. Vi ønsker å møte barn, ungdom, voksne og eldre for å dele groovy opplevelser som alle kan ta del i. Verkstedet aktiverer sammenhengen mellom bevegelse og rytme på grunnleggende måter, og vi tilpasser og utvikler alle elementene etter ferdighetsnivå og antall.

 

Utgangspunktet er at vi alle klapper enkle rytmer sammen. Det er ikke mye som skal til før man kjenner hvordan alle bidrar til en følelse av sving i rommet. Vi gir utfordringer der man må lytte til hva hele gruppa gjør og være klar i kroppen for å holde drivet i gang. Vi avslutter med å lære bort en rytmisk figur som har mange lag. Deltakerne får prøve ulike stasjoner hvor de skal spille trommer, gjøre et bevegelsesmønster og et klappemønster.

Workshopen utvikles parallellt med vårt kunstneriske prosjekt “Groove” som er en helaftens danseforestilling med trommer. Vi er interesserte i å snakke med dere rundt hvordan vi opplever rytme i kroppen og hva det gjør med oss i sosiale sammenhenger. Som instruktør får du møte to eller flere fra ensemblet i Groove; Marianne Kjærsund, Katja Shia, Gry Bech-Hansen, Maja Roel, Elisabeth Nesset og Pernille Holden.

 

NB! Det er trengs ingen forhåndskunnskaper innen dans og trommer/rytmer.

Spørsmål? Ta gjerne kontakt på mail

bottom of page